E-imza Talebi İçin Hesap ve Ücret Bilgileri

Paylaşan Ocak 3, 2019duyurular, e-imza, ebys

1 Ocak 2019 tarihi ile Kamu Sertifikasyon Merkezi’nin fiyatlandırması doğrultusunda kart okuyucu ve sertifika ücretleri aşağıdaki gibidir:

2019 yılına ait TÜBİTAK KamuSM Nitelikli Elektronik Sertifika Fiyatları:

• 1 yıl geçerli e-imza: 76,70 TL
  • 2 yıl geçerli e-imza: 94,40 TL
  • 3 yıl geçerli e-imza: 112,10 TL
  • Mini kart okuyucu  : 35,40 TL

NOT: Mini kart okuyucu, e-imzanın usb girişi ile bilgisayara takılmasını sağlayan beyaz ya da kırmızı renkli cihazdır. Sadece kartın kaybedilmesi durumunda bu cihazın alınmasına gerek bulunmamaktadır. Hem kart okuyucu hem de içindeki kartın kaybolması durumunda geçerlilik süresine ait fiyat ile mini kart okuyucu fiyatının toplanarak hesaplanması gerekmektedir.

Ücretin Yatırılacağı MCBÜ’ne ait IBAN Numarası: TR48 0001 000188 40198292 5001

(Alıcı adı olarak “Manisa Celal Bayar Üniversitesi” yazılmalıdır.)

Tercih edilen geçerlilik süresi ve eğer ihtiyaç varsa mini kart okuyucu fiyatı toplamı Üniversitemize ait IBAN numarasına yatırıldıktan sonra elde edilen dekont ebys@cbu.edu.tr adresine gönderilmelidir ve konu hakkında BAUM/EBYS Birimi bilgilendirilmelidir.

Dekont gönderimi işleminden sonra gerekli adımlar BAUM/EBYS Birimi tarafından yürütülecektir.